Tarife

Locuire Colectivă

Locuire Individuală

Tip Locuință Număr de camere Tarif Monedă
Garsonieră 1 de la 150 lei
Apartament 2 de la 175 lei
Apartament 3 de la 225 lei
Apartament 4 de la 250 lei
Apartament ≥5 de la 300 lei
Tip Locuință Suprafață Tarif Monedă
Casă.Vilă.Locuință Unifamiliala <100 mp de la 350 lei
Casă.Vilă.Locuință Unifamiliala 100-200 mp 350-700 lei
Casă.Vilă.Locuință Unifamiliala >200 mp de la 2-7 lei/mp
Pentru colectarea datelor şi informaţiilor necesare întocmirii certificatului de performanţă energetică, auditorul energetic desemnat se va deplasa la locaţie. În Bucureşti deplasarea este gratuită. Pentru deplasările în zonele limitrofe se va percepe o taxa suplimentară.

Mai multe detalii despre cum pot varia preţurile în funcţie de comfort şi suprafaţă în discuţie.

  • În cazul apartamente şi garsonierelor ce se încadrează în confort 2 şi confort 3, preţul de eliberare al unui certificat energetic este mai mic.
  • În cazul apartamentelor de tip duplex, triplex sau penthouse, preţul de eliberare al unui certificat energetic este calculat în funcţie de suprafaţă apartamentului.
  • Clădirile de birouri, spaţiile comerciale, depozitele, halele industriale, clinicile medicale şi fermele vor fi evaluate în funcţie de suprafaţă ansamblului şi dificultatea lucrării.
  • Pentru ansambluri de locuinţe colective sau individuake, blocuri, preţurile sunt negociabile.
  • Imobilelor cu suprafaţă desfăşurată mare le şi vor calcula preţurile în funcţie de suprafaţă şi dificultatea lucrării.

Pentru mai multe informaţii, oferte personalizate, întrebări şi consultanţă va rugăm să ne contactaţi prin intermediului formularului aflat pe pagina noastră de contact.

Acte Necesare

Aici găsiţi toate informaţiile pentru întocmirea documentaţiei necesare căt şi actele de care aveţi pentru întocmirea certificatului de performanţă energetică!